راهنمای صفر تا صد ساخت اکانت حرفه ای لینکدین

ساخت اکانت حرفه ای لینکدین+راهنمای صفرتاصد

برای ساخت اکانت حرفه‌ ای لینکدین باید به قسمت Summary لینکدین برید و یک خلاصه عالی درباره خودتون بنویسید. در ادامه بهتون روش نوشتن یک خلاصه حرفه‌ای در لینکدین رو آموزش می‌دیم. البته نکات مهم زیادی وجود داره که صفر تا صدشو اینجا بهتون گفتیم. اگه می‌خوای پولدار شی، لینکدین رو نصب کن. مزایای لینکدین اونقدر زیاده که می‌تونه با استمرارِ شما، کیفتون رو پرپول کنه. البته اگه لینکدین در واقع یک شبکه اجتماعی هست که برای آشنا کردن کسب و کارهای مختلف باهم طراحی شده. کاربران لینکدین می‌تونن با کمپانی‌ها و افراد هم‌صنف خودشون آشنا بشن و درآمد دلاری کسب کنند. اگر کارفرما هم باشید؛ پیدا کردن افراد ماهر در لینکدین که نیاز شما رو به خوبی برطرف کنن، اصلا کار سختی نیست. ساخت لینکدین حرفه‌ ای چه در ایران و چه در خارج از ایران به نفع شما است اما چطوری می‌شه یک لینکدین حرفه‌ ای ساخت؟ تاثیر لینکدین در پروژه مهاجرت چیه؟ اصلا لینکدین به چه دردی می‌خوره؟ جواب دادن به همه این سوال‌ها شما رو به پول بیشتر، نزدیک می‌کنه.

تماس با کوکی

این افراد باید از لینکدین استفاده کنند

  • هرکسی که به فکر درآمد دلاری است
  • صاحبان کسب و کارها
  • افرادی که قصد مهاجرت دارند
  • علاقه‌مندان به ارتباط با افراد حرفه‌ای
  • فریلنسرها
  • افرادی که قصد ارتقا شغلی دارن

اگر شما هم در دسته افراد لیست بالا هستید هرچه زودتر به سراغ ساخت لینکدین حرفه‌ ای برید. در قسمت‌های بعدی به تاثیر لینکدین در پروسه مهاجرت می‌پردازیم.

ساخت لینکدین حرفه‌ ای

اگه اکانت لینکدین شما حرفه‌ای باشه، طبیعتا فرصت‌های شغلی که به دست میارید هم بیشتر و بهتر خواهد بود. در ادامه چند تا از نکات مهمی که به حرفه‌ای تر شدن شما کمک می‌کنه رو گوشزد می‌کنیم.

۱- سئو لینکدین

اگه اطلاعات چندانی درباره سئو ندارید، مقاله سئو در مشهد رو مطالعه کنید. لینکدین هم یک موتور جست و جو است که به بهینه‌سازی سئو لینکدین در واقع فرآیند بهینه‌سازی صفحه لینکدین شما است تا با کلمات مورد نظرتون به بالاترین رتبه در نتایج برسید. سئو لینکدین هم شباهت‌هایی به سئو وبسایت داره. مثلا باید کلمه کلیدی مناسب رو انتخاب کنید؛ محتوای باکیفیت آپلود کنید و هر چند وقت یک بار لینکدین خودتون رو با محتواهای جدید آپدیت کنید. آپدیت کردن منظم لینکدین پیدا کردن کلمات کلیدی و رتبه گرفتن روی اون‌ها در لینکدین یکی از کاراییه که به بیشتر دیده شدن شما کمک می‌کنه. پس باید به سئو لینکدین هم توجه کرد. یکی از نکات مهم اینه که به جزئیات توجه کنید و صفر تا صد اطلاعات رو پر کنید. هرچی قسمت‌های خالی کم‌تری وجود داشته باشه، پروفایل شما سریع‌تر و راحت‌تر دیده می‌شه. برای پیدا کردن کلمه کلیدی در لینکدین، بهترین راه بررسی پروفایل رقباتون هست. ببینید همکاران موفقتون در لینکدین از چه کلماتی استفاده کردن که اومدن بالا؟ برای بررسی اینکه چقدر پروفایلتون رو ارتقا دادید باید شاخص SSI رو بررسی کنید. بهینه کردن قسمت Experience یا همون تجربیات، با کلمات کلیدی می‌تونه به بهبود سئو و ساخت اکانت حرفه‌ ای لینکدین کمک کنه.

۲- بررسی شاخص SSI

شاخص SSI یک شاخص در لینکدین هست که ۴ تا فاکتور داره. و هرکدوم از این فاکتورها اگه در پروفایل شما رعایت بشه، ۲۵ امتیاز داره. در ادامه به بررسی این شاخص‌ها می‌پردازیم. این امتیازها از صفر تا ۱۰۰ رده‌بندی می‌شن و هرچی امتیاز شما به ۱۰۰ نزدیک‌تر باشه وضعیت شما بهتره. جالبه بدونید اگه نمره شما نزدیک به ۷۰ یا بالاتر از اون باشه، نمایش پروفایل شما رو در لینکدین حرفه‌ ای افزایش می‌ده.

  • Establish your professional brand

این ویژگی به داشتن کاور عکس، تعداد پست‌های منتشر شده، میزان بازدید به واسطه پست‌ها و تعداد فالوورهاتون توجه می‌کنه.

  • Find the right people

آیا با استفاده از لینکدین پریمیوم افراد مرتبط به شما جذب شدن؟ این فاکتور به این توجه می‌کنه که آیا تونستید افرادی که جذب کردید رو نگهدارید؟ عکس‌های تبلیغاتی که از کسب و کارتون منتشر می‌کنید، می‌تونه در جذب مخاطب موثر باشه. برای آشنایی بیشتر با این مفهوم، حتما مقاله عکاسی تبلیغاتی رو مطالعه کنید.

  • Engage with insights

همونطور که از اسمش هم پیدا است، این فاکتور به تعامل بین شما و مخاطبینتون می‌پردازه. اینکه چقدر لایک و کامنت از پست‌های منتشر شده دریافت کردید؟ نرخ پاسخ‌گویی به پیام‌های شما در لینکدین چقدره؟

  • Build relationships

میزان تایید دیگران درباره شما چقدر است؟ رابطه شما با مخاطبین چگونه است؟ این فاکتور خیلی مهمه و برای ارتقا دادنش لازمه چند تا کار رو انجام بدید. مراقب کامنت‌هایی که می‌ذارید باشید. کامنت‌های متفکرانه بذارید و از نظراتی که به فراموشی سپرده می‌شن دوری کنید. یک کامنت خوب می‌تونه افراد رو برای همکاری با شما مشتاق کنه. به جای کپی کردن محتواها، از اون‌ها در پست‌های خودتون استفاده صاحب اصلی محتوا رو تگ کنید. تگ کردن افراد در پست‌ها معمولا بازدید بیشتری به پست می‌ده. افرادی که زمینه کاریشون با شما یکی هست رو پیدا کنید و اون‌ها رو دنبال کنید. البته قبل از دنبال کردن یادتون نره تا پروفایل اون فرد رو چک کنید. برای نوشتن یک connection request قوی و مناسب، ادامه مطلب رو بخونید.

۳- توجه ویژه به قسمت Summary(چطور قسمت About رو بنویسیم؟)

شما باید یک خلاصه از داستان کاریتون داشته باشید و با تلفیق اون با کمی هنر به بهترین خلاصه‌ای تبدیلش کنید که وجود داره. از شعار دادن برای توصیف خودتون استفاده نکنید. قسمت About یا همون Summary رو می‌تونید با جمله‌هایی شروع کنید که با واژه love شروع شدن. مثلا I love media یا هر چیز دیگه‌ای که با حرفه کاریتون مرتبطه و واقعا دوسش دارید. به جای استفاده از عباراتی که مهارت‌های شما رو توصیف می‌کنه، به تجربه‌هایی که باعث شدن اون مهارت رو یاد بگیرید اشاره کنید. به مشکلاتی که شما در حل کردن اون‌ها نقش مهمی داشتید، حتما اشاره کنید. به هدفتون از کار کردن و هدفتون از انتخاب رشته کاری اشاره کنید تا فردی که پروفایل شما رو می‌بینه کاملا متوجه توانایی‌ها، اهداف و علایق شما بشه. تواضع ظریف و تبدیل دستاورد‌ها به درس‌های مهم زندگی، می‌تونه جذابیت اکانت حرفه‌ ای لینکدین شما رو بیشتر کنه. اگه قلم خوبی هم داشته باشید که می‌شه نور علی نور! قلاب متن رو هم فراموش نکنید. متنی که قلاب داشته باشه و با یک جمله عمیق و جذاب شروع شده باشه، انگیزه بیشتری برای ادامه دادن به خواننده می‌ده.

 

۸ نکته طلایی برای ساخت اکانت حرفه‌ ای لینکدین

در قسمت‌های قبل به طور کلی گفتیم چه نکاتی باعث حرفه‌ای تر شدن اکانت شما می‌شه. اما رعایت این ۷ نکته‌ای که تا چند ثانیه دیگه قراره بفهمید، جایگاه شما رو در لینکدین زیر و رو می‌کنه.

۱- نکته اول اینه که مراقب کامنت‌هایی که می‌گذارید و پست‌هایی که لایک می‌کنید باشید چون در قسمت Activity اکانت شما، همه فعالیت‌هاتون نه تنها برای شما بلکه برای دیگران هم قابل مشاهده است.

۲- دقت کنید که کانکشن‌هاتون کاملا با فضای کاری شما مرتبط باشن. ۱۰۰ تا کانکشن مرتبط بهتر از ۵۰۰ تا کانکشن غیر مرتبط هست.

۳- انجام کارهای داوطلبانه دانشگاه هم می‌تونه در قسمت featured لینکدین شما قرار بگیره و اون رو جذاب‌تر کنه. پس به خصوص اگر دانشجو هستید از فعالیت‌هایی که در دانشگاه انجام دادید در این قسمت استفاده کنید.

۴- برای قسمت About از کلمه‌هایی استفاده کنید که تاثیرگذار و جذاب باشن. کلمات و داستان‌هایی که در این قسمت بیان می‌کنید خیلی مهمن.

۵- مرتب پست بگذارید و به نظم لینکدین پایبند باشید. علاوه بر اینکه انتشار پست‌ها باید منظم باشه، باید موضوعی رو براش در نظر بگیرید که به اندازه کافی مخاطب داشته باشه. دقت کنید که تعداد کلمات در پست‌های لینکدین نباید اونقدر زیاد باشه که مخاطب حوصلش سر بره و دلش نخواد تا آخر بخونه. اگه در سایر پلتفرم‌ها فعالیت دارید؛ می‌تونید از محتواهایی که داخل یوتوب یا سایت تولید می‌کنید به لینکدین لینک بدید.

۶- لینک دادن به پست‌های دیگه و صفحات دیگه، می‌تونه به افزایش بازدید پست‌های شما کمک کنه و ترافیک صفحتون رو افزایش بده.

۷- عدم استفاده از کلمات تکراری در رزومه و بخش about باعث می‌شه کارفرما یه جور دیگه‌ای روی شما حساب کنه. بعضی از کلمات اینقدر در رزومه‌های دیگه تکرار شدن که نه تنها جذابیتی ندارن بلکه استفاده از اون‌ها نمی‌تونه کارفرما رو قانع کنه که شما واقعا اون ویژگی‌ها رودارید.

۸- به هیچ وجه از یک عکس پروفایل استاندارد غافل نشید. افرادی که عکس پروفایل دارند ۱۴ برابر نسبت به افرادی که عکس ندارن، بازدید بیشتری دریافت می‌کنند. یادتون باشه که لینکدین توصیه می کنه حجم عکس ها کمتر از ۸ مگابایت باشه و در فرمت JPG، PNG و یا GIF و در ابعاد ۱۵۸۴ در ۳۹۶ پیکسل قرار بگیرن.

۹- هویت بصری اکانت لینکدین شما مهمه، چون باعث می‌شه مخاطب در نگاه اول به رزومه سما اشتیاق نشون بده. البته طبیعتا به هویت بصری خیلی کاملی احتیاج نداره.اما نسبت به خودش باید خوب عمل کنید. اگه هنوز نمی‌دونید برای زیباتر شدن لینکدین حرفه‌‌ای چه کاری باید انجام بدید؛ حتما برای آشنایی بیشتر مقاله هویت بصری رو مطالعه کنید. تصاحب لینکدین اونقدر مهم هست که بیل گیتس ازش به عنوان یک معامله بزرگ یاد کنه.

جمله بیل گیتس درباره لینکدین

چند اشتباه رایج در لینکدین

۱- لینک یا URL اکانت لینکدین شما نباید شامل عدد باشه. این نشونه حرفه‌ای نبودن شما است. پس اگه هنوز URL رو تصحیح نکردید، در قسمت Public profile & URL اکانت لینکدین، می‌تونید خیلی راحت این اعداد رو از انتهای URL حذف کنید.

۲- لبخندِ پرو فراموش نشه! بعضی‌ها جدی‌ترین و خشک‌ترین عکس‌هاشون رو به عنوان پروفایل لینکدین قرار می‌دن اما کمی مرموز بودن در پروفایل لازمه. از اهمیت عکس پروفایل به اندازه کافی گفتیم. یک نیشخند با اعتماد بنفس می‌تونه در نگاه اول کار رو جمع کنه و یک اکانت حرفه ای لینکدین بسازه.

۳- کاور لینکدین ترجیحا نباید عکس خودتون باشه. بلکه باید عکسی باشه که شغل و علاقه شما رو بیان کنه تا حرفه‌ای تر به نظر بیاید.

۴- استفاده نکردن از قابلیت تلفظ اسم در لینکدین یک اشتباه رایج دیگه است. از اونجایی که شما ایرانی هستید؛ ممکنه خیلی‌ها اسمتون رو اشتباه تلفظ کنن اما با اسم صوتی لینکدین دیگه این مشکل پیش نمیاد. در بخش معرفی خود، روی دکمۀ Edit Profile ضربه بزنید. سپس روی + ضربه بزنید و گزینۀ Record name pronunciation را انتخاب کنید. بعد از اون می‌تونید تلفظ صحیح اسم خودتون رو بیان کنید. با استفاده از این امکان، کارفرما می‌فهمه که شما نسبت به تمام قسمت‌های لینکدین آگاهی دارید و حرفه‌ای‌تر به نظر میاید.

۵- توصیه‌نامه بنویسید و دریافت کنید. عدم توجه به توصیه‌نامه‌ها یا همون Recommendations یک اشتباه بزرگه. طبیعتا وقتی شخصی توصیه‌نامه‌های بیشتری داشته باشه، اعتماد به توانایی اون فرد هم بیشتر می‌شه. توصیه‌نامه یعنی تایید مهارت‌های شما، پس هرچی تعداد اون‌ها بیشتر باشه، یعنی شما تاییدهای بیشتری گرفتید و به یک اکانت حرفه‌ ای لینکدین تبدیل خواهید شد.

اشتباهات رایج در لینکدین

 

تاثیر لینکدین حرفه‌ ای در مهاجرت

اگه قصد جدی برای مهاجرت دارید یا حتی اگر فقط به این موضوع فکر می‌کنید؛ ساخت لینکدین حرفه‌ ای می‌تونه خیلی در این مسیر بهتون کمک کنه. ایجاد فرصت و شبکه‌سازی که با لینکدین بهش دست پیدا می‌کنید، فرصت‌‌های شغلی و ارتباطاتی که در فضای لینکدین ایجاد می‌شه ممکنه مسیر شما رو به کشور مورد علاقتون بکشونه. اگه قصد مهاجرت تحصیلی به وسیله لینکدین رو دارید با افراد تاثیرگذاری که در رشته شما تحصیل کردن ارتباط بگیرید. اصلا رسالت لینکدین همینه که شما رو با افراد تاثیرگذار و مهم آشنا کنه و باعث پیشرفتتون بشه. از اونجایی که ارتباطات در لینکدین بسیار گسترده است؛ ممکنه بتونید از علاوه بر گرفتن پیشنهادهای کاری، شخصی رو هم پیدا کنید که در پروسه مهاجرت به شما کمک کنه. اگر هنوز مهاجرت نکردید، شک نکنید که همه نکاتی که در قسمت‌های قبل گفتیم چه در ایران و چه در خارج از ایران از اهمیت بالایی برخوردار هستند. امکاناتی که لینکدین برای پروسه مهاجرت در اختیارتون می‌ذاره شامل این چیزها می‌شه:

  • امکان ارتباط با دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های مختلف.
  • پیدا کردن افراد متخصص در رشته کاری یا تحصیلی خودتون
  • ایجاد یک رزومه کامل و خوب برای اپلای کردن
  • ساخت گروه‌های آموزشی مربوط به رشته تخصصیتون

لینکدین پروفایندر (linkedin profinder)

لینکدین پروفایندر، سایتی زیر مجموعه لینکدین هست که فعالیت در اون می‌تونه در خارج از ایران بهتون کمک کنه. البته برای ورود به این سایت نباید لوکیشن لینکدین شما روی ایران باشه. پس مهمه که حتما از فیلترشکن استفاده کنید. لینکدین پروفایندر بازاری است که مشاغل آزاد می‌تونن در اونجا فعالیت کنند. البته با هزینه اشتراک ماهانه! افراد غیر ایرانی که در این پلتفرم هستند می‌تونن با کسب و کارهای کوچک در این زمینه همکاری کنند؛ پیشنهاد بگیرند و پیشنهاد ارسال کنند. خدمات آزاد مختلفی از جمله عکاسی یا دفترداری، در لینکدین پروفایندر وجود دارن که بعد از مهاجرت، می‌تونید راحت از امکانات لینکدین پروفایندر استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم قبل از مهاجرت به ساخت حرفه‌ای اکانت لینکدین بپردازید. تا نتیجه بهتری داشته باشید. برای افزایش اطلاعات درباره لینکدین پروفایندر، پیشنهاد می‌کنیم مقاله انگلیسی زیر رو بخونید. چون معمولا منابع زبان اصلی اطلاعات بیشتری درباره این موضوع به شما می‌دن.

مقاله مرتبط: لینکدین پروفایندر برای فریلنسرها

به کاربر قدرتمند لینکدین تبدیل شو!

بین کسی که مدام در لینکدین فعالیت می‌کنه با اکانتی که مدت‌هاست پستی نگذاشته خیلی تفاوت وجود داره. لینکدین کاربرهای غیرفعال رو دوست نداره. اگه مدت‌ها است در لینکدین پست نذاشتید، بهتره از همین الان شروع کنید. مصاحبه لینکدین یک قابلیت جدید هست که به شما امکان می‌ده به صورت لایو و زنده با افراد مختلفی مصاحبه کنید و اون رو در لینکدین هم به اشتراک بذارید. با این کار مخاطبین، شما رو به چشم کاربر قدرتمند لینکدین نگاه می‌کنن. هرچند وقت یکبار اگه کاری مرتبط با تخصصتون انجام می‌دید؛ حتما لینکدین رو هم آپدیت کنید.

تماس با کوکی

جمع بندی از دید کوکی

بررسی و توجه به SSI، حرفه‌ای و جذاب نوشتنِ بخش درباره من، عکس مناسب، لینک دادن از محتواهای دیگه به لینکدین و همه نکاتی که در قسمت‌های قبل بهتون گفتیم، کاری می‌کنن که در نهایت به ساخت لینکدین حرفه‌ای برسید. اما اگه در این مسیر استمرار داشته باشید و همه اصول رو دنبال کنید؛ بدون شک می‌تونید بعد از مدتی از لینکدین پروژه بگیرید یا حتی از این طریق مهاجرت کنید. امیدواریم این مقاله به اندازه کافی واستون مفید بوده باشه. شما می‌تونید با خوندن سایر مقاله‌ها و بلاگ‌های آژانس دیجیتال مارکتینگ کوکی، به اطلاعات کاربردی و متنوعی درباره دنیا دیجیتال دست پیدا کنید.

 

 

 

 

۵/۵ - (۱ امتیاز)

Ali Rahmani

من فقط دنبال نشون دادن این هستم که به کسب و کار ها نشون بدم که تکنولوژی همه چیز رو آسون کرده حتی بازاریابی و درآمد زایی شما رو :)

فهرست مطالب

4 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات بیشتر

درخواست مشاوره رایگان

ما با ❤️ کنارتونیم

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
× پشتیبانی آنلاین