اس ام اس مارکتینگ

پیامک مارکتینگ چیست؟ + ۵ مزیت اس ام اس مارکتینگ

اس ام اس مارکتینگ یکی از کارآمدترین روش‌های بازاریابی است که بهتون کمک می‌کنه بیشتر با مخاطب در ارتباط باشید. پیامک مارکتینگ دقیقا همون چیزیه که به نظر میاد. تبلیغات از طریق ارسال پیامک به مشتری‌های هدف! البته دنیای پیامک مارکتینگ به این تعریف ساده ختم نمی‌شه. پیامک مارکتینگ، اگه به خوبی انجام بشه، فروشتون رو به شدت افزایش می‌ده و نظرات مثبت مشتری‌ها رو به همراه داره. پیامک مارکتینگ مزایای زیادی داره و به شدت می‌تونه بدون موانع خاصی کسب و کارتون رو به پیشرفت برسونه. باورهای غلط زیادی درباره اس ام اس مارکتینگ وجود داره که باعث می‌شه پیشرفتی اتفاق نیفته.

مزایای استفاده از پیامک مارکتینگ

شاید از خودتون بپرسید که چرا باید از پیامک مارکتینگ در کسب و کارمون استفاده کنیم و استفاده از این روش بازاریابی چه اهمیتی داره؟

۱- مقرون به صرفه بودن

اگه پیامک مارکتینگ رو با سایر روش های بازاریابی مقایسه کنید، یکی از ارزان‌ترین روش‌های بازاریابی به حساب میاد. ارسال یک پیامک متنی، اونقدر تاثیر گذاره که می‌تونه واستون پولسازی کنه. در واقع شما با کم‌ترین هزینه، بیشترین بازدهی رو دارید.

۲- ارتباط مستقیم

همه ما می‌دونیم که مردم، بخش عظیمی از وقت روزانه خودشون رو با استفاده از تلفن همراه پر می‌کنن. پس شما می‌تونید با استفاده از اس ام اس مارکتینگ، دائما توجه مخاطب رو به خودتون جلب کنید و با اون ارتباط مستقیم داشته باشید.

۳- سرعت تبلیغاتی

جای تعجب نیست که اکثر پیامک‌ها در سه دقیقه اول خوانده می‌شن. یعنی شما یک تبلیغاتی رو به وسیله اس‌ام‌اس طراحی می‌کنید که مطمئن هستید خونده میشه. علاوه بر اون برای پیامک مارکتینگ، شما احتیاجی به طراحی و دیزاین هیچ عکسی ندارید و یا این حساب، خیلی در زمان صرفه جویی می‌شه. فقط باید فکر کنید که چطور یک متن می‌تونه واستون به بهترین نحو تبلیغات کنه و مخاطب رو به انجام کاری ترغیب کنه. در اس‌ ام اس مارکتینگ مشتری با دریافت نوتیفیکیشن، تبلیغات شما رو می‌بینه و از سریع‌ترین راه ممکن بهتون جذب می‌شه.

مزایای پیامک مارکتینگ

۴- نرخ باز بالا

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از اس ام اس مارکتینگ، اینه که احتمال زیادی داره تا مخاطب پیام تبلیغاتی شما رو باز کنه و این نرخ هرچی بالاتر بره، میزان بازدید تبلیغات شما بیشتر می‌شه. نرخ باز شدن ایمیل‌های تبلیغاتی بسیار پایینه اما این نرخ در اس‌ ام اس ها تا ۹۸ درصد هم اعلام شده.

۵- نرخ پاسخگویی بالا

از اونجایی که نرخ باز شدن در اس ام اس مارکتینگ بالاست، طبیعتا نرخ پاسخگویی هم افزایش پیدا می‌کنه. پاسخگویی در پیامک مارکتینگ حدود ۴۵ درصد هست و این نرخ در ایمیل، تنها ۷ درصد هست. مخاطبین معمولا روی لینکی که شما از طریق اس ام اس برای اون‌ها ارسال کردید کلیک می‌کنند و به پیام تبلیغاتی شما پاسخ می‌دن.

چطور از پیامک مارکتینگ استفاده کنیم؟

استفاده از اس ام اس مارکتینگ اصلا پیچیده نیست. حتی میشه گفت خیلی از ایمیل مارکتینگ یا سوشال مارکتینگ راحت‌تره چون هیچ دیزاینی در کار نیست! در ادامه به چند قدم اصلی برای استفاده از بازاریابی پیامکی اشاره می‌کنیم.

۱- قدم اول، تهیه لیست از مشتری‌های مورد نظر

بهتره این لیست شامل افرادی بشه که برای پیامک دادن بهشون اجازه دارید. در کشورهایی مثل آمریکا یا کانادا، ارسال پیامک تبلیغاتی به افرادی که به شما این اجازه رو ندادن غیر قانونیه. البته در ایران این قانون وجود ندارد ولی بهتره مشتری‌هایی رو لیست کنید که می‌دونید با ارسال پیامک تبلیغاتی از سمت شما مشکلی ندارن! اگه فکر می‌کنید فردی در این لیست دوست نداره که شما بهش پیام بدید، اون رو حذف کنید.

۲- قدم دوم، طراحی متن جذاب

یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که اس ام اس شما باید داشته باشه، کوتاه بودن و در عین حال جذاب بودن متن هست. اینکه یک متن کوتاه بتونه تمام پارامترهای تبلیغات رو رعایت کنه خیلی خوبه. دقت کنید که متن اس ام استون بهتره ۱۶۰ کاراکتر یا کمی بیشتر باشه. بهتره در پیامک مشخص کنید که چه چیزی از مخاطب می‌خواید و چه چیزی دارید بهش پیشنهاد می‌دید؟ بهتره مسیج جوری باشه که در نگاه اول، هویت شما رو برای مشتری مشخص کنه. در پایان پیامک، بهتره اون رو با یک کال تو اکشن واضح و مناسب تموم کنید تا مخاطب بدونه که قدم بعدی کارش چیه؟ وقتی یک کال تو اکشن قدرتمند در پیام تبلیغاتی شما باشه، کمک می‌کنه تا مخاطب اون کاری که شما دوست دارید رو انجام بده.

۳- مخاطب درست رو در زمان درست پیدا کنید

بهتره یک زمان درست برای ارسال پیامک به مخاطب درست در نظر بگیرید. مشتری که در نزدیکی شما زندگی می‌کنه و عادت داره تا حضوری خرید کنه، طبیعتا باید پیام متفاوتی نسبت به کسی که فقط آنلاین خرید می‌کنه دریافت کنه. حال و هوای مخاطب روی نوع پیامک شما می‌تونه تاثیرگذار باشه. یک مشتری خوشحال نسبت به یک مشتری ناراحت، پذیرای بازاریابی متفاوت‌تری هست. قبل از طراحی مسیج تبلیغاتی، بهتره پرسونا مخاطب رو خوب بشناسید. اینکه چه تایمی از روز وقتش آزادتره و می‌تونه به پیام شما توجه کنه؟ یا اینکه در چه زمانی دوست داره چه پیامی از شما دریافت کنه؟ با تقسیم بندی مشتریان خود به دسته‌بندی‌های مختلف، می‌تونید هدف‌گذاری بهتری داشته باشید.

۴- بررسی نتایج

بعد از ارسال پیامک تبلیغاتی نتایج رو بررسی کنید. چند نفر روی لینک شما کلیک کردن؟ چند نفر برای خرید یا دریافت خدمات از شما باهاتون ارتباط گرفتن؟ و چند درصد نرخ تبدیل داشتید؟ یا اگه کد تخفیفی طراحی کردید، بررسی کنید که چه تعداد از افراد، این کد رو هنگام خرید استفاده کردن؟ این نتایج به شما کمک می‌کنه تا قدم‌های بعدیتون رو محکم‌تر و بهتر بردارید.

۵- گزینه انصراف برای مشتریان

شاید مشتری به هر دلیلی از کار با شما منصرف بشه، شما همیشه باید راهی برای انصراف مشتری پیش پای اون قرار بدید. مثلا می‌تونید بگید، در صورت عدم تمایل به دریافت پیام، عدد ۲ را ارسال کنید. این موضوع علاوه بر اینکه تاثیر منفی نداره، بلکه باعث می‌شه تا مخاطب از حسن نیست شما هم مطمئن بشه و بفهمه که شما فقط به فکر سود خودتون نیستید و به نیاز مخاطب هم توجه می‌کنید.

استراتژی‌های پیامک مارکتینگ

در ادامه به چند تا استراتژی مهم اشاره می‌کنیم که می‌تونه در پیامک مارکتینگ به شدت تاثیرگذار باشه.

  • ارسال پیامک خوشامدگویی

بعد از اینکه مشتری به اس ام اس اولیه شما واکنش مثبت نشون داد و روی لینک کلیک کرد، بهتره یک اس ام اس خوشامدگویی برای اون فرد ارسال کنید. حتی می‌تونید در پیام خوشامدگویی، یک تخفیف وسوسه کننده هم در نظر بگیرید تا به خرید از شما، بیشتر تشویق بشن.

  • معرفی محصولات جدید

به محض اینکه محصول جدیدی به شما اضافه شد، بهتره مشتری‌ها رو در جریان این موضوع قرار بدید. استفاده از کمپین‌های تبلیغاتی برای اطلاع محصول جدید به مشتریان، می‌تونه گزینه خوبی برای جذب ترافیک مشتری به کسب و کار خودتون باشه. استفاده از این روش، بهتره هر چند وقت یک بار انجام بشه، اگه به صورت ممتد این کار رو انجام بدید، ممکنه مخاطب شما رو جدی نگیره. معرفی محصولات همیشه هم با تیزر تبلیغاتی اتفاق نمیفته. البته استفاده از این روش هم می‌تونه به شدت تاثیرگذار باشه. برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد می‌کنیم مقاله تیزر تبلیغاتی اینستاگرام رو مطالعه کنید.

  • فروش هدفمند

برای پیامک‌های تبلیغاتی می‌تونید. از روش‌های هدفمند‌تری استفاده کنید. مثلا می‌تونید پیامکی تحت عنوان فروش فصلانه ارسال کنید و مخاطب رو به خرید از فروش فصلانه خودتون دعوت کنید. با این کار، هم شما از شر اجناسی که مناسب فصل نیستن خلاص می‌شید و هم مخاطب با قیمت مناسب‌تری به محصول مورد نظرش می‌رسه.

  • ارسال پیامک نظرسنجی

پیامک نظرسنجی می‌تونه به شما در کسب و کارتون خیلی کمک کنه. پیامک‌های نظرسنجی نتیجه کارتون رو به بهترین شکل به شما نشون می‌دن و وقتی برای بهینه‌سازی خودتون از نظرات مشتری استفاده کنید، بهتر از همیشه می‌تونید مشکلات کسب و کارتون رو برطرف کنید. نظرسنجی یکی از بهترین راه‌ها برای اینکه بفهمید مشتری چه چیزی رو در کسب و کار شما دوست داره و از چه چیزی بدش میاد؛ استفاده از نظرسنجیه!

دسته بندی مشتریان در پیامک مارکتینگ

دسته‌بندی مشتری‌‌ها برای ارسال پیامک، کنم می‌کنه تا مارکتینگ هدف‌مندتری داشته باشید.

  • مشتری‌های از دست رفته
  • مشتری‌های در خطر
  • بهترین مشترین‌ها
  • مشتری های وفادار
  • مشتری‌های جدید

این دسته بندی بهتون کمک می‌کنه تا برای هر دسته، یک پیامک مناسب و تاثیرگذار تهیه کنید.

سخن آخر

پیامک مارکتینگ یکی از بهترین روش های بازاریابی است که در همه کسب و کارها کاربرد داره. آژانس دیجیتال مارکتینگ می‌تونه در زمینه دیجیتال کردن کسب و کار شما به شدت بهتون کمک کنه و بهترین روش بازاریابی رو براتون انتخاب کنه. طراحی وبسایت، تولید محتوا، ارائه خدمات اینستاگرام و طراحی استراتژی، همگی از خدمات مهم آژانس دیجیتال مارکتینگ کوکی هست. شما می‌تونید برای دریافت اطلاعات بیشتر از مشاوره رایگان کوکی بهره‌مند بشید.

۳.۴/۵ - (۵ امتیاز)

Ali Rahmani

من فقط دنبال نشون دادن این هستم که به کسب و کار ها نشون بدم که تکنولوژی همه چیز رو آسون کرده حتی بازاریابی و درآمد زایی شما رو :)

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات بیشتر

درخواست مشاوره رایگان

ما با ❤️ کنارتونیم

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
× پشتیبانی آنلاین