چرا باید یک وبسایت فروشگاهی داشته باشیم؟

چرا باید یک وبسایت فروشگاهی داشته باشیم؟

شاید شما هم از آن دسته فروشنده‌هایی هستید که در پلتفرم اینستاگرام خود به خوبی فعالیت دارید؛ اما هیچ وبسایت شخصی‌ برای فروش آنلاین خود ندارید! یا فروشگاهی بزرگ در یک مرکز خرید دارید و ساعت‌ها برای کسب درآمد باز هستید؛ عیبی ندارد، شما از مزایای طراحی سایت فروشگاهی بی خبرید و ما در این مقاله قصد داریم به صورت کوتاه ولی کامل مزایای طراحی وبسایت فروشگاهی را برای شما بیان کنیم.

تماس با کوکی

در ادامه این مقاله قرار است به موضوعات سایت فروشگاهی چیست؟ انواع وبسایت‌های فروشگاهی با ویژگی مهم هر کدام، ساخت وبسایت فروشگاهی در کمترین زمان و مزایای طراحی سایت فروشگاهی چیست؟ و همچنین آمار های باور نکردی از فروش وبسایت‌ها ! بپردازیم.

وبسایت فروشگاهی چیست؟

سایت فروشگاهی به وبسایتی گفته می‌شود که در آن محصولات فیزیکی، محصولات دیجیتالی آنلاین و مجازی در بستر اینترنت به فروش می‌رسد. داشتن یک وبسایت فروشگاهی این امکان را به مشتریان شما می‌دهد که محصولات شما را در کمترین زمان و به راحت ترین شکل ممکن خریداری نمایند.

در دنیای امروزی که عصر اینترنت و کسب و کارهای آنلاین است و زندگی رو به راحت شدن است دنیای خرید هم مثل خیلی از مشاغل دیگر، درگیر بستر آنلاین شده و در فضایی رو به رشد قدم بر می‌دارد.

چرا باید یک وبسایت طراحی کنم؟

ساخت سایت فروشگاهی در کمترین زمان

اگر شما هم در اینستاگرام خود یک آنلاین شاپ رو به رشد دارید یا محصولاتی تولید می‌کنید که قابلیت عرضه شدن به بازار را دارند. و یا فروشگاه و کسب و کاری فیزیکی دارید و قصد آنلاین شدن کسب و کارتان را دارید و نمی‌دانید از کجا شروع کنید؛ بهترین راه حل طراحی وبسایت فروشگاهی است.

برای اینکه یک وبسایت فروشگاهی داشته باشید بهتر است که از طراحان وبسایت کمک بگیرید. و یا به آژانس دیجیتال مارکتینگ کوکی مراجعه کنید. تا پروسه طراحی و صفر تا صد کسب و کار خود را به این مجموعه بسپارید تا با هزینه‌ای مقرون بصرفه به رشد کسب و کار خود کمک کنید.

توجه داشته باشید که امروزه بیشتر سایت‌های اینترنتی از طریق CMS وردپرس طراحی می‌شود؛ وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا حرفه‌ای است که قابلیت‌های زیادی مانند اضافه کردن افزونه‌های مختلف، دسترسی راحت و آسان و زبان فارسی دارد. یکی دیگر از راه‌های ایجاد سایت استفاده از کمک برنامه نویسانی است که برنامه نویسی می‌کنند. و به دو دسته برنامه نویسان فرانت اند و بک اند تقسیم می‌شوند؛ این پروسه نسبت به طراحی سایت از طریق وردپرس زمان بر تر و پر هزینه‌‌تر است.

مزایای طراحی سایت فروشگاهی چیست؟

تا اینجا با موضوعات (وبسایت فروشگاهی چیست و ساخت وبسایت فروشگاهی) آشنا شدیم و متوجه این مطلب شدیم که برای راه‌اندازی یا رشد یک کسب و کار آنلاین وجود وبسایت فروشگاهی الزامی است. در ادامه قرار است در مورد مزایای طراحی سایت فروشگاهی با هم همراه شویم.

از مزایای ساخت وبسایت فروشگاهی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دسترسی راحت به وبسایت فروشگاهی

داشتن یک وبسایت فروشگاهی حرفه‌ای این امکان را به شما می‌دهد که مرزهای جغرافیایی را شکسته و محصولات خود را به سراسر کشور و حتی دنیا عرضه کنید. در حالت عادی برای خرید یک محصول نیاز به حضور مشتری در فروشگاه است. که قطعا محدود به مشتری همان شهر و بازار می شود. اما با وجود طراحی سایت فروشگاهی دیگر محدودیتی برای مکان و زمان ندارید و می‌توانید در فضای اینترنت به صورت جهانی سفر کنید و محصولات خود را به بصورت آنلاین بفروشید.

۲۴ ساعته باز هستیم!

چند فروشگاه ساعت ۲ نیمه شب برای خرید ماگ یا یک ست کامل لباس، باز است؟ جواب واضح است، هیچ فروشگاهی در این ساعت از شب باز نیست.

بر خلاف فروشگاه های فیزیکی، می‌توانید ۲۴ ساعتِ شبانه روز فروشگاه خودتان را  باز نگه دارید و ثبت سفارش داشته باشید. وبسایت فروشگاهی هیچ محدودیت زمانی ندارد و در تمامی ساعات شبانه روز در دسترس مشتریان برای خرید است. این انعطاف پذیری در ساعت خرید باعث افزایش فروش و احساس رضایت مندی در مشتری می‌شود.

با طراحی سایت فروشگاهی هزینه های خود را کاهش دهید

یکی از مزایای طراحی سایت فروشگاهی این است که دیگر وابستگی به یک مکان برای  فروش محصول ندارید. نیازی به اجاره فروشگاه و پرداخت قبض آب و برق نیست و می‌توانید به راحتی در فضای اینترنت تمام محصولات خود را به مشتری ارائه دهید. این امر از لحاظ اقتصادی برای شما مقرون بصرفه بوده و می‌توانید بودجه خود را برای ارائه محصول بیشتر یا تبلیغات آنلاین هدفمند و نتیجه بخش صرف کنید. پرداخت پول برای تبلیغات آنلاین است که فروش شما را افزایش می‌دهد نه پرداخت اجاره و قبض‌ها.

مزایای طراحی سایت فروشگاهی چیست؟

به یک برند معروف تبدیل شوید!

سایت فروشگاهی شما صدای برند شماست. طراحی یک وبسایت فروشگاهی به برند و کسب و کار شما اعتبار می‌بخشد. شما می‌توانید با استفاده از استراتژی‌های سئو و تبلیغات آنلاین وبسایت خود را به نتایج اول گوگل برسانید و فروش خود را چند برابر کنید. با داشتن وبسایت و فضای مجازی حرفه‌ای و با کیفیت، صدای برند و کسب و کار خود را به گوش همه برسانید.

با ایجاد تجربه خوب مشتری‌ها را دائمی کنید!

تصور کنید برای خرید یک ماگ باید به بازار بروید و وقت زیادی هم برای خرید ندارید، مسیر طولانی بازار، ازدحام، قیمت‌های بالا، شلوغی و ترافیک، همه این موارد مانع راه شما برای خرید یک ماگ ساده می‌شود. اما اگر این موانع نباشد چطور؟ در کمترین زمان و با راحت ترین روش خرید می‌کنید؛ پس با طراحی سایت فروشگاهی خود این احساس خوب را به مشتریان خود هدیه دهید.

با مفهوم customer experience آشنا هستید؟

این مفهوم بر این موضوع تمرکز دارد که مشتری در هنگام خرید و استفاده از محصولات ما تجاربی را کسب می‌کند که این تجارب نتیجه‌های کلیدی برای کسب و کار دارد. رضایت مشتری از برند شما می‌تواند باعث دائمی شدن آن مشتری و تبلیغات دهان به دهان شود و عدم رضایت مشتری می‌تواند به کسب و کار شما ضرر برساند.

مشتری هنگام خرید آنلاین دوبار هیجان خرید را تجربه می‌کند؛ یکبار هنگام ثبت سفارش و یکبار هنگام تحویل محصول و باز کردن  آن. یکی از مزایای طراحی وبسایت فروشگاهی حرفه‌ای ایجاد تجربه خاص در مشتری است که باعث می‌شود به دسته مشتریان دائم و وفادار شما تبدیل شود و صدای برند شما باشد. داشتن سایتی کاربر پسند و بسته بندی‌های حرفه‌ای فروش شمارا چند برابر خواهد کرد.

برای ایجاد تجربه بهتر کاتالوگ‌ها، قیمت‌ها و نظرات مشتری‌هایی که از محصولات شما استفاده کرده‌اند را در وبسایت فروشگاهی خود قرار دهید.

افزایش فروش از طریق سایت فروشگاهی

هنگامی که مشتری در وبسایت شما ثبت سفارش می‌کند با گرفتن شماره تماس و ایمیل آن‌ها، مشتریان خود را از تبلیغات، تخفیفات فصلی و… آگاه کنید تا به مشتری دائمی شما تبدیل شود.

فروش خود را به راحتی تحلیل کنید

هنگامی که مشتری از وبسایت فروشگاهی شما خرید می‌کند اطلاعات تراکنش‌ها در سایت ذخیره می‌شود؛ شما می‌توانید با استفاده از اطلاعات ثبت شده فروش خود را ماهانه، فصلی و سالانه تحلیل کنید. حتی می‌توانید علاقمندی مشتریان خود را نسبت به یک محصول خاص کشف کنید و تمرکز تولید یا تامین خود را روی محصول پر فروش بگذارید.

هیچ محدودیتی برای ارائه محصول ندارید!

شاید فضای فروشگاه فیزیکی شما برای ۲۰۰ محصول جا داشته باشد اما شما در بستر فروشگاه آنلاین بی‌نهایت فضا برای آپلود محصولات مختلف دارید. در فروشگاهی فیزیکی ممکن است در طی روز نهایت به ۱۰۰ مشتری پاسخ دهید و بعد از آن توان جسمانی خود را از دست بدهید اما در فروشگاه آنلاین محدودیتی برای پاسخدهی وجود ندارد.

به فکر سلامتی خود باشید!

برای فروش بیشتر چقدر کار خواهید کرد؟ ۱۲ ساعت؟ ۱۸ ساعت؟ فروش بیشتر به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد.

در طی روز برای نمایش محصولات و اقناع مشتری چقدر تلاش خواهید کرد؟

در طی روز چه اضطراب‌هایی را برای فروشگاه تحمل می‌کنید؟ سرقت صندوق مغازه؟ سرقت اجناس؟ آسیب دیدن محصولات و…. با طراحی وبسایت فروشگاهی قدمی بزرگ در راستای سلامت جسمی و روانی خود بردارید. مدیریت یک وبسایت کاری آسان است و تنها نیاز شما یک تلفن همراه هوشمند یا یک لپ تاپ است برای باز کردن فروشگاه خودتان است.

به استخدام و حضور فیزیکی نیرو نیازی نیست!

دیگر نیازی به استخدام چند فروشنده ندارید، بلکه شما نیاز به ادمین یا پشتیبان سایت خواهید داشت.

چطور از طریق سایت فروشگاهی بیشتر بفروشم؟

انواع وبسایت‌های فروشگاهی با ویژگی مهم هرکدام

برای اینکه با مزیت طراحی سایت فروشگاهی آشنا بشیم ابتدا بهتر است انواع وبسایت‌های فروشگاهی را بشناسیم. فروشگاه‌هایی که در بستر اینترنت وجود دارند به صورت کلی به ۶ حالت تقسیم بندی می‌شوند:

بیزینس به مصرف کننده (B2C): کالا را به صورت مستقیم به خریدار عرضه می‌کنند، و رایج ترین نوع فروشگاه اینترنتی هستند.

بیزینس به بیزینس (B2B): ویژگی این نوع وبسایت‌ها وجود تخفیفات عمده برای بیزینس مصرف کننده است.

بیزینس به دولت (B2G): ویژگی این نوع وبسایت‌ها در این است که پیمانکار ارگان دولتی به راحتی و بدون حضور فیزیکی نیازهای سازمان دولتی (مردم جامعه و کارمندان سازمان) را تهیه می‌کند و به صورت آنلاین فاکتور و فیش پرداختی معتبر دریافت می‌کند.

مصرف کننده به مصرف کننده (C2C): قطعا یاد فروش محصولات لدروا یا پنبه ریز می‌افتید که با یک پورسانت خوب مصرف کننده را به یک فروشنده برای مصرف کننده های دیگر تبدیل می‌کند.

و مدل‌های دیگر وبسایت‌ها شامل مشتری به شرکت (C2B) و مشتری به دولت (C2G) می‌شود.

 آمارهای باور نکردی از فروش وبسایت‌ها!

یکی از بزرگی وبسایت‌های فروشگاهی دیجیکالا است، با توجه به تحقیقات در سال ۲۰۱۵ آمار فروش روزانه دیجیکالا نزدیک به دو میلیارد تومان است! برآورد شده که سایت‌های فروش پوشاک، اکسسوری، عینک و… ماهانه مبلغی بین ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان تا ۲۰.۲۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان است. این اعداد واقعا باورنکردنی است اما واقعی.

ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است!

برای شروع هیچ وقت دیر نیست، اگر قصد راه اندازی یک کسب و کار آنلاین را دارید یا قصد دارید فروشگاه فیزیکی خود را به فروشگاه آنلاین تبدیل کنید؛ یک بار دیگر مزیت‌های ذکر شده را مرور کنید و برای طراحی وبسایت فروشگاهی خود با ما (آژانس دیجیتالی کوکی) در ارتباط باشید.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

Ali Rahmani

من فقط دنبال نشون دادن این هستم که به کسب و کار ها نشون بدم که تکنولوژی همه چیز رو آسون کرده حتی بازاریابی و درآمد زایی شما رو :)

فهرست مطالب

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات بیشتر

درخواست مشاوره رایگان

ما با ❤️ کنارتونیم

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
× پشتیبانی آنلاین