این روزها یکی از محبوبترین مکانها برای خرید، فروشگاههای اینترنتی هستند. وبسایتهای فروشگاهی در بستر اینترنت ایجاد میشوند و با امکان خرید آنلاین تجربهای متفاوت را برای مشتری رقم میزنند. پرسشی که این روزها ذهن بسیاری از صاحبان کسب و کارها را درگیر خود کرده، این است که چه کارهایی برای افزایش فروش سایت میتوان انجام داد. افزایش فروش وبسایت به مولفههای مختلفی بستگی دارد به مولفههایی مثل سئو وبسایت، محتوا، رابط کاربری، محصول، نوع کسب و کار، مخاطبان و... در ادامه این مقاله قرار است به نکات مهمی که باعث افزایش فروش سایت میشود اشاره کنیم.
طراحی وبسایت چه مزیتهایی دارد؟
به طور کلی وبسایتها را میتوان به سه دسته تقسیم کرد: وبسایتهای فروشگاهی، وبسایتهای شرکتی و وبسایتهای شخصی. طراحی وبسایت این امکان را به شما میدهد که راههای ارتباطی خود را گسترش دهید و با بخش بزرگی از مخاطبان که در بستر اینترنت حضور دارند تعامل ایجاد کنید. هر وبسایت ویژگیها و مزیتهای منحصر به فرد خود را دارد و شما باید بر اساس نیاز خود و مخاطبانتان وبسایت مخصوص به خود را طراحی کنید.
مزیتهای طراحی وبسایت فروشگاهی
وبسایتهای فروشگاهی با این هدف طراحی میشوند که کسب و کار فیزیکی به کسب و کاری آنلاین تبدیل شود. از مزایای وبسایت فروشگاهی به میتوان به این موارد اشاره کرد.
محدودیت زمانی وجود ندارد: در کسب و کارهای فیزیکی شما به ازای تعداد ساعتهایی که فروشگاه خود را باز نگه میدارید مشتری خواهید داشت اما در کسب و کارهای آنلاین محدودیت زمانی وجود ندارد و فروشگاه شما 24 ساعت شبانه روز باز است و مشتریان میتوانند از شما خرید کنند. ارائه محصولات با تعداد بالا: در فروشگاههای اینترنتی محدودیتی در ارائه محصولات ندارید و میتوانید در فروشگاه خود با تعداد بالا محصولات متنوع را ارائه کنید و نیازی به ویترین یا انبار ندارید. همچنین میتوانید با استفاده از عکسهای با کیفیت محصولات خود را به مشتری نشان دهید و تجربه خریدی متفاوت در او ایجاد کنید. به برندی معروف تبدیل شوید و شعبه جهانی داشته باشید: یکی از مهمترین مزیتهای فروشگاههای اینترنتی این است که میتوانید در سراسر جهان شعبه داشته باشید و مشتریان شما از هر نقطه کشور میتوانند از شما خرید کنند. وقتی فروشگاه شما از حالت فیزیکی به فروشگاه آنلاین تبدیل میشود به توسعه برند شما و افزایش فروش کسب و کارتان نیز کمک میکند. بهبود تجربه خرید در مشتری: وبسایتهای فروشگاهی با این هدف به وجو د آمدند تا تجربهای متفاوتتر در مشتری ایجاد کنند. ارائه عکسهای متنوع از محصول، به نمایش گذاشتن نظرات مشتریان قبلی، مقایسه محصولات از نظر کیفیت و قیمت، دسته بندی محصولات، پشتیبانی آنلاین و سریع و... از نکات مهمی هستند که بهبود تجربه مشتری در خرید آنلاین کمک میکنند و باعث میشوند که کاربر به یک مشتری دائمی تبدیل شود.مزیتهای طراحی وبسایت شرکتی
با گسترش عصر دیجیتال و ارتباطات آنلاین تعداد زیادی از شرکتهای بزرگ و کوچک تصمیم به طراحی وبسایتهای شرکتی گرفتهاند. از مزایای طراحی وبسایتهای شرکتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- معرفی کامل شرکت و محصولات: در تمام وبسایتهای شرکتی یکی از مهمترین صفحات، صفحه درباره ما یا همان معرفی ما است. در این صفحه تمام اطلاعات شرکت از جمله سال تاسیس، خدمات و محصولات، قوانین، شریکان، مشتریان، کاتالوگ، نحوه همکاری و... قید شده است.
- تبلیغات بهینهتر و موثرتر: یکی از بهترین روشهای برند سازی تبلیغات گسترده است. وبسایتهای شرکتی این امکان را به شما میدهند که در سطح اینترنت تبلیغات داشته باشید و محصولات و خدمات کسب و کار خود را به تعداد زیادی از مشتریان معرفی کنید. همچنین داشتن وبسایت شرکتی به ارائه خدمات و پاسخگویی به مشتریان سرعت میبخشد که این امر موجب افزایش فروش و بهبود تجربه مشتری میشود.
- شرکت خود را به یک شرکت 24 ساعته تبدیل کنید: طراحی وبسایت شرکتی این امکان را به شما میدهد که 24 ساعت شبانه روز شرکت خود را باز نگه دارید و با توضیحاتی که در وبسایت خود درج کردید یا پشتیبانی آنلاین در هر ساعتی از شبانه روز به سوالات به وجود آمده توسط مشتری پاسخ دهید.
مزیتهای طراحی وبسایت شخصی
وبسایتهای شخصی با این هدف توسعه پرسونال برند فرد طراحی میشوند. در وبسایتهای شخصی معمولا اطلاعات فرد، تجربههای کاری و شخصی، مهارتها و... دیده میشود.
رزومهای پویا داشته باشید: برای استخدام شدن در هر شرکتی یا دریافت پروژه به صورت فریلنسری نیاز به رزومهای قوی دارید. با داشتن یک وبسایت شخصی میتوانید رزومهای متفاوت داشته باشید. همچنین میتوانید نمونه کارهای خود را در وبسایت قرار دهید یا حتی یک گالری عکس داشته باشید. به توسعه پرسونال برند شما کمک میکند: پرسونال برند آن تصویری از شخصیت شماست که در ذهن مخاطبان نقش بسته است. اگر جزء افراد معروف سوشال مدیا هستید داشتن یک وبسایت شخصی به شما کمک میکند تا پرسونال برندی حرفهای تر برای خود ایجاد کنید.نکات افزایش فروش سایت
بعد از آشنایی با انواع وبسایتها و مزیتهای آن، نوبت به آن رسیده است که به این موضوع بپردازیم که چگونه میتوان فروش سایت را افزایش داد؟
از خدمات مشاوره کمک بگیرید
برای توسعه وبسایت خود و افزایش فروش وبسایت، بهتر است با مشاورین خلاق در همین حوزه ارتباط بگیرید. مشاوره فروش به شما کمک میکند تا استراتژیهای متفاوتی برای کسب و کار خود ایجاد کنید و از طریق راهکارهای مختلف فروش خود را افزایش دهید. یک مشاور خبره در حوزه فروش و سایت به شما کمک میکنید تا وبسایت خود را بهینه کنید، مشتریان خود را شناسایی کنید، تبلیغات خود را حرفهای کنید و در آخر فروش خود را افزایش دهید.
مخاطبان خود را به خوبی شناسایی کنید
درک عمیق از مخاطبان شما کمک میکند که فروش خود را افزایش دهید. این کار شامل ایجاد شخصیتهای خریدار، انجام تحقیقات بازاری، بررسی و تجزیه و تحلیل رفتار مشتری، بررسی نیازهای مشتری، بررسی محصولات پر مخاطب و... میباشد. شما میتوانید با شناخت دقیق مشتری استراتژیهای فروش را ایجاد کنید.
بهبود تجربه کاربری یا User Experience
بهبود تجربه کاربر مقولهای جدا ناپذیر از تمامی کسب و کارهای فیزیکی و آنلاین است. تنها وقتی مشتری تجربهای خوب از تعامل با کسب و کار شما کسب کند برای خرید و ارتباطی دوباره شما را انتخاب میکند یا شما را به دیگران معرفی میکند. برای ایجاد تجربهای بهتر نیاز است که وبسایت را بهینه سازی کنید، محصولات را به صورت کامل معرفی کند و پشتیبانی قوی داشته باشید.
استمرار در تولید محتوای با کیفیت
افزایش فروش سایت رابطهای مستقیم با میزان محتوا و کیفیت محتوایی که شما تولید میکنید دارد. برای شناخته شدن در گوگل مهم است که بازاریابی محتوایی را جدی بگیریم. به صورت کلی به فرآیند تولید و به اشتراک گذاری محتوا بازاریابی محتوایی میگوییم. فرض کنید محصول شما کفشهای ورزشی است؛ شما برای یک بازاریابی قوی محتوایی نیاز است که محتواهایی در حوزه نحوه تمیز کردن کفش ورزشی، شرایط نگهداری از کفش ورزشی، جلوگیری از بو گرفتن چاها در کفش و... تولید کنید.
بازاریابی محتوایی شامل انواع مختلفی از جمله بازاریابی شبکههای اجتماعی، تولید پادکست، طراحی اینفوگرافیک، ساخت ویدیو و بلاگ نویسی میشود.
پشتیبانی قوی
اگر قصد دارید فروش خود را چند برابر کنید بهتر است تیم قوی برای پشتیبانی خود در نظر بگیرید. تیم پشتیبانی ویترین اصلی کسب و کار شماست. وظیفه تیم پشتیبانی پاسخدهی سریع ایمیلها، چتهای آنلاین، تماسهای تلفنی و پیامهای شبکههای اجتماعی است.
قدرت تبلیغات را دست کم نگیرید
تبلیغات یکی از بهترین گزینهها برای افزایش فروش سایت است. تیزرهای تبلیغاتی باعث تحریک احساس کنجکاوی در مشتری شده و احتمال خرید را تا 68 درصد افزایش میدهند. برای تولید تیزرهای تبلیغاتی حرفهای با بهترین قیمت میتوانید با آژانس دیجیتال مارکتینگ کوکی در ارتباط باشید.
وبسایت خود را تجزیه و تحلیل کنید
با استفاده از ابزارهای مختلف مثل Google Analytics دادههای مربوط به وبسایت خود را بررسی کنید و براساس این دادهها استراتژیهای خود را به روز رسانی و تقویت کنید.
از سئو (SEO) غافل نشوید
به جرعت میتوان گفت که یکی از مهمترین راههای افزایش فروش سایت بهینه سازی موتورهای جستجو است. به صورت کلی سئو به الگوریتمهای موتورهای جستجو میپردازد و به ما کمک میکند تا مطابق با قوانین موتورهای جستجو پیش برویم و به لینکهای اول و پیشنهادی تبدیل شویم. با بهینه سازی محتوا و ساختار وبسایت خود برای کلمات کلیدی مرتبط میتوانید ترافیک ارگانیک را افزایش دهید و مشتریان خود را جذب کنید.
ایمیل مارکتینگ را جدی بگیرید
ایجاد یک لیست ایمیل از مشتریان بالقوه خود و اجرای کمپینهای ایمیلی هدفمند میتواند منجر به رشد مشتریان و افزایش فروش شود و مشتریان قدیمی را به خرید مجدد تشویق میکند. سعی کنید محتوای ایمیل خود را شخصی سازی کنید و در محتوا پیشنهاداتی جذاب و رد نشدنی در اختیار مشتری قرار دهید. ارائه کد تخفیفهای ویژه یا اطلاع رسانی به روز رسانی محصولات از طریق ایمیل مارکتینگ نیز میتواند به افزایش فروش سایت کمک کند.
سخن آخر
افزایش فروش سایت شما مستلزم یک رویکرد چند وجهی است که شامل بازاریابی استراتژیک، طراحی کاربر محور و بهینه سازی مستمر است. برای افزایش فروش وبسایت خود نیاز است که درک عمیقی از کاربر داشته باشید و تجربههای کاربری خود را اصلاح و به روز رسانی کنید و با استفاده از تکنیکهای مختلف بازاریابی وبسایت خود را به سوی فروش بیشتر هدایت کنید. آژانس دیجیتال مارکتینگ کوکی در کنار شماست تا با مشاوره و ارائه استراتژیهای حرفهای فروش سایت شما را چند برابر کند.